torstai 17. toukokuuta 2012

Match Show Noormarkussa

Tänään oli jälleen mätsäri, tällä kertaa Noormarkussa. Paikanpäällä satoi jonkinverran, mikä varmasti karsi osallistujia, joten koiria ei ihan hirveästi ollut. Milalle tämä oli sitten viimehetken treeni lauantain virallisia ajatellen. Yleisesti Milalla meni ihan hienosti, esiintymiskokemusta on jo tullut mukavasti tässä kevään mittaan. Kuitenkin pientä hienosäätöä on edelleen, takajalat Milan pitäisi oppia asettamaan paremmin. Juostessa taas katse pitäisi saada jotenkin pysymään edessä, mutta se tuppaa väkisin kääntyä minuun päin. Joka tapauksessa Mila oli tällä kertaa pienten pentujan PUN3. 


Sofilla meni myös oikein kivasti, tälläkin neidillä kuitenkin parannettavaa hyvän asennon löytämisessä ja siinä pysymisessä. Paikallaan seisominen on hurjasti kehittynyt, mutta päätään Sofi ei jaksa pitää paikallaan vaan vilkuilee välillä minua ja välillä namia. Tuosta namista pitäisi muutenkin päästä eroon, koska westien kanssa tarvitsisin molemmat kädet asetteluun. Tällä hetkellä seisominen ilman namia ei kuitenkaan vielä onnistu :) Ravi luonnistuu ihan kivasti yleensä, tällä kertaa oli vähän laiskaa menoa. Tulokseksi tuli tänään SIN3.Molemmat tytöt siis sijoittuivat, mutta tällä kertaa se ei tuntunut niin erityiseltä, koska koiria oli tosiaan niin vähän. Toisaalta tytöt kyllä esiintyivät oikein hienosti, joten sen puolesta jäi kyllä hyvä mieli :) Treffattiin myös pitkästä aikaa Sonian ja Stella-sheltin kanssa. Stella kisasi Milan kanssa samassa pienten pentujen luokassa ja sijoittuikin hienosti SIN1 BIS3!

 Stella, Sofi ja Mila kehien jälkeen

Loppuun vielä palkintokuva, Stella SIN1 BIS3, Mila PUN3 ja Sofi SIN3:

12 kommenttia:

 1. Teillehän ropisee ruusukkeita kovaa tahtia :D Minun pitäisi kai ottaa selvää, mitä nuo SIN ja PUN oikein tarkoittavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän niitä tulee, vaikka noi mätsäriruusukkeet ei nyt niin kovin arvokkaita ole :D ne tarkottaa ihan vaan pun=punanen=parempi ja sin=sininen. Mutta tulkaa joskus kattoo mätsärii siel on ihan mukavaa ja ehkä itekkin innostutte! :)

   Poista
  2. Tuon verran sain loogisella päättelykyvyllänikin selville ;P Vila olisi kyllä koominen tapaus mätsäreissä, haukkuisi muut koirat, juoksisi päin jalkoja ja kyhjöttäisi häntä kopien välissä :D

   Poista
  3. äläs nyt, kyllä se siitä oppisi, sofikin oli vielä viime vuonna aika katastrofi mätsärissä ;D

   Poista
 2. Onneksi olkoon! :) En tainnut kunnolla onnitella tänään, lähinnä ihmettelin miksei Mila ollut PUN1 koska oli ehdottomasti parhain niistä kolmesta ja siksi varmaan unohdin onnitella :) Mutta tärkeintähän tuo että treeninä meni hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan suoraan sanottuna omastakin mielestä Mila ei kyllä ihan huonoin niistä kolmesta ollut! :) Tyhmää tälleen puolustautua, mutta se voittajakin hyppeli vähän väliä ravatessa :o No mutta ihan tosi, treenihän näissä on tärkeintä ja pääasia että Mila meni nätisti! :)

   Poista
  2. Jos tää olis facebook, niin tykkäisin sun äsköisestä kommentista ;)

   Poista
 3. Hianosti pärjätty! Mäkin olin elämäni ekoissa mätsäreissä ja sama tulos ku Sofilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös teille! Siitä se ura lähtee urkenemaan! ;)

   Poista
 4. Onnea teillekin, vaikka teillä ei tainnut olla tylsää ja palkinnotkin oli hyvät ;) Onpa kyllä jännän eri näköiset ja malliset nuo sheltit. Milasta on kyllä tullut muhkea neiti, makee tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Stella on Milaa nuorempi ja Mila on kehittynyt paljon reippaampaa tahtia muutenkin, mutta onhan näillä aika eri näköiset piirteet :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...