torstai 31. toukokuuta 2012

tunnustellaan ja haastellaan


Toukokuun aikana ollaan saatu muutama tunnustus ja haaste (Kiitos niistä!<3), joita en ole kuitenkaan ehtinyt vielä pistää eteenpäin. Nyt vihdoin toimerruin tekemään asialle jotain :)

Sain alla olevan tunnustuksen seuraavista blogeista, joita jokaista seurailen itsekkin säännöllisesti:


Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi
Olen joskus aikaisemminkin joskus kertonut näitä juttuja itsestäni jossain tunnustuksessa, joten tällä kertaa kerron faktoja Sofista ja Milasta (ja tasapuolisuuden nimissä molemmista neljä juttua :)) 
Sofi...

1. ...rakastaa uimista! Sofi ui aina ja missä vaan on mahdollista; kesällä, talvella, meressä, järvessä, kuraojassa, suolla, jopa jäiden seassa hrrrrrrr...

2. ...käy tällä hetkellä tokon alkeiskurssia. Ollaan kokeiltua myös agilityä ja rallitokoa. Rallytokosta Sofi tykkäsi kovasti, mutta päätettiin kokeilla myös varsinaista tokoa josko se lähtisi myös sujumaan :)

3. ...on oikea sylivauva, se käpertyy usein syliin tai kainaloon. Ja miten se osaakaan katsoa silmiin niin hellyyttävästi ja ymmärtävästi, kun sille juttelee<3 


4. ...tarvitsee kuitenkin myös omaa rauhaa, joten se kätkeytyy usein omiin oloihinsa sänhyn alle.

5. ...on erittäin itseppäinen ja älykäs rakkauspakkaus, se osaa ja ymmärtää hirveästi. Ja se huomaa kyllä heti, jos joku jättää porsaanreikiä joiden kautta voi kiertää sääntöjä.

Mila...

6. ...on älyttömän kiltti ja arka koiruus, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekkään. Se "pelkää" jopa Lunan neljä viikkoisia vauvoja :D
7. ...on erittäin innokas leikkimään ja puuhaamaan, eikä se väsy koskaan! Mikäli kukaan ei jaksa enää leikkiä sen kanssa, niin se osaa kyllä itsekkin leikittää lelujaan :)

8. ...ei tykkää tulla kiinniotetuksi, tämän takia luoksetuloharjoittelu on ollut ja on edelleen haastaavaa. Mila haluaisi vain kirmata vapaana ja juosta<3

9. ...rakastaa pussailua ;) Mikäli naaman laittaa Milan eteen niin takuuvarmasti saa palkakseen innokkaita pusuja! Sillä varauksella tietenkin, että pussauksen kohde on tuttu ja turvallinen :)

10. ...seuraa "isosiskoaan" Sofia joka paikkaan. Sofi on Milan parhaista parhain kaveri, ja Mila saa lähes päivittäin korvapesunkin Sofilta ^^


Saatiin myös Hyvän mielen haaste Netta´s Stage-blogilta:

"Listaa sekalaisessa järjestyksessä vähintään kymmenen asiaa jotka tuovat hyvää mieltä. Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos blogi on julkinen)."

1. koirat - vievät kaiken aikani nykyään ;) <3

2. harrastukset koirien kanssa - mätsärit, näyttelyt, agi, toko, temppuilut yleensä yms. Ja on ihana tunne kun koirat pärjää ja oppii!

3. Ystävät ja perhe<3

4. Kun saa tehtyä jotain, mitä on pitänyt kauan tehdä

5. Hyvät elokuvat

6. Hyvät kirjat

7. Hyvä musiikki

8. Kaunis ilma ja kesä

9. Mökkeily

10. Muut harrastukset, kuten valokuvaus, piirtäminen, maalaaminen, käsityöt.


Laitan nämä molemmat haasteet eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:


2 kommenttia:

  1. Ihan vaan ettei haasteet pääsis loppumaan kesken, niin tässä olis yks lisää :')

    http://taavisheltti.blogspot.com/2012/05/11-vastausta.html

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...