lauantai 19. toukokuuta 2012

Hieno Mila!

Kaikki päivitykset ovat nykyään joko Lunan pennuista tai sitten näyttelytouhuja :) Siitäkin huolimatta lisää on tulossa samaa löpinää, nimittäin tänään Mila oli viimeisessä pentunäyttelyssään, seuraavaksi siirrytäänkin junnu-luokkaan. Tänään meni hienosti, Mila esiintyi nätisti, kotiin viemisiksi tuli VSP-pentu- sekä KP-ruusukkeet.

 Mila VSP-pentu ja uros ROP-pentu

 Mila PEK1 KP VSP-pentu ja Milan äiti Dina AVO-ERI AVK1 PN1 SERT VSP

hieno Mila-neiti<3

Milan arvostelu:

"Good proportion, nice head, good coat, good topline, good croup, correct in front, good move, very promissing" PEK1 KP VSP-pentu.
(Vapaa suomennos: Hyvät mittasuhteet, hyvä pää, hyvä turkki, hyvä selkälinja, hyvä ristiluu, oikeanlainen etuosa, hyvät liikkeet, todella lupaava.)
// NEBOSJA SAVICIC, Serbia


(PS. niille, jotka eivät näyttelytermejä tunne, niin VSP=vastakkaisen sukupuolen paras ja KP=kunniapalkinto.)

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa Mila! :)

  Tsemppiä junnuluokkaan, Milasta taitaakin tulla oikea kehien kuningatar..;)

  VastaaPoista
 2. Onnea Mila ja Eeva! <3 Kuvan perusteella oli varmana vaikea tuomarille valita kun molemmat noin lupaavia. :) Pakko kommentoida että Milan äiti on myös todella kaunis! Puuttuuko vielä monta sertiä valioitumisesta? :) (Milan äidillä muuten aika lailla samanvärinen turkki kuin Stellalla...) Mutta tosiaan onnea vielä, Mila on tosi kaunis, en mä siitä muuta muuttais kuin värin puhtaammaks ja kulmaukset paremmiks ja ehkä yhen sentin korkeudesta (siis suhteessa) pois mun makuun :) Teillähän ei ole tullut oikein mitään negatiivista kommenttia vastaan! Vau! Oltaispa mekin oltu mukana...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo Dina on kaunis kyllä, tämä oli nyt toinen serti, viimeistä sitten vielä metsästävät :) Joo samoja juttuja itekki oon kattellu Milassa. Tällä kertaa ei tullu huonoa sanottavaa, mutta kyllä niissä kahdessa ekassa näyttelyssä jotai mainittiin, lähinnä tosta etuosasta ja etukulmauksista ja sit tosta hännästä, joka onneks on korjattavissa :) Niinpä, olis niin kiva et tekin olisitte ollu! Mutta kivaa lähtee Hesaan yhdessä eikä ees kisata keskenään! :)

   Poista
 3. Mahtava näyttelytulos! Onnee kovasti paljon.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...